Rólunk mondták

Munka közben„Zitát és Lászlót több mint egy évtizede ismerem. Nyitottság, szakmai alázat, következetesség, megértés és a segíteni akarás szándéka érződik minden tettükben, megnyilatkozásukban. Idegennyelvi és vezetői coachingra, asszertivitás, időgazdálkodás és motiválás fejlesztésére kifejezetten ajánlom mindkettőjüket.

László egy született coach, aki türelmes és megértő, kiemelkedő empátiával valamint hatalmas realista optimizmussal bír. Zita precíz, alapos és szisztematikus, átlagon felüli rendszerszemlélet, lelkiismeretesség és céltudatosság jellemzi, kiváló fejlesztő szakember. Nagy szeretettel ajánlom szolgáltatásaikat leendő ügyfeleiknek, akik a legjobbat szeretnék kihozni magukból “üzleti edző” támogató segítségével.”

Pinczés Balázs, HR Manager, Közép-Kelet-Európai Régió, Emerson Process Management, Magyarország Kft.

 

„László tapasztaltsága, és hitelessége már az első alkalommal érezhető volt.
Nagy erőssége a közvetlen kommunikáció, és ha egy témában elakadtam, rögtön megfelelően tudott visszavezetni a helyes útra a keresztkérdéseivel. Minden tekintetben nyíltan, és jókat kérdez a Coaching alatt.
Az első találkozásunkkor feltűnt, hogy mennyire tud azonosulni a fejlesztendő területemmel. Nem hittem el, hogy külső coach segítségével lehet belső tulajdonságokat fejleszteni. Ezt a foglalkozások végeztével teljesen másként látom. Munkánk lépésről-lépésre meghozta a kívánt eredményt. Amennyiben lehetőségem nyílik más területeimen is fejlesztenem, azt csak is egy coach mellett fogom fejleszteni, aki maximálisan támogatja a fejlődésem.”

Barta László, Quality Manager, KUKA Robotics

 

„Laci a Coach Akadémiánkon volt hallgató.
Egy jól alkalmazkodó, könnyen bizalmat építő, ügyfeléhez tisztelettel közeledő coachot ismertem meg személyében.
Ülésein ügyel arra, hogy coaching partnerénél valódi, saját belátáson alapuló viselkedésváltozás történjen.”

Kurucz Balázs, Coach Akadémia igazgató

 

Munka közben„Úgy érzem, hogy a coaching folyamat, mind személyesen, mind szakmailag hasznos volt számomra. Lászlóval azonnal ki tudtam alakítani egy hatékony munkakapcsolatot, amely őszinte, nyílt, hatékony és fókuszált együttműködésben nyilvánult meg anélkül, hogy egy pillanatot is elvesztegettünk volna. A coaching kizárólag az én fejlődésemet szolgálta függetlenül az általam választott témától. A László által nyújtott támogatás lehetőséget nyújt számomra, hogy jobban és gyorsabban tudjak a személyes és szakmai céljaim irányába haladni, rövidtávon, amelynek hatása heti és még napi szinten is megmutatkozik, és középtávon, amely a személyes prioritásaim még jobb megtervezését eredményezi.
A coach olyan mélyreható olykor meglepő kérdéseket tesz fel, amelyek elgondolkodtatnak saját magammal, környezetemmel, kapcsolataimmal és alternatíváimmal kapcsolatban, amelyeket semleges és objektív módon mérlegelek, és prioritásokat állítok föl a célra fókuszálva.”

Barbara Hayek, Senior Group Brand Manager, British American Tobacco

 

„Zita, sokrétű, egymást támogató, kiegészítő tapasztalatok szinergiája, tudatos tervezés, munka ötvöződik benned. Hiteles.”

Lerf Andrea, Business coach

 

„Nagyon sok új tapasztalatot szereztem és új információkat kaptam. A feladatok által közelebb kerültem saját magamhoz is. A program végére rájöttem, hogy még annál is többet kaptam, mint amennyit előzetesen gondoltam. Tetszett a közvetlen hangulat, a tréning felépítése, magas színvonala, és nem utolsó sorban Zita precizitása és felkészültsége. Bármikor szívesen részt vennék hasonló tréningen, mert úgy gondolom, pozitív hatással van az ember személyiségére, gondolkodására.”
Köszönöm Zita!

Molnár Róbert, Mérnök-üzletkötő, KAESER Kft.

 

„Most a coaching folyamat befejezésével látom egyre nagyobb tudatossággal, hogy merre haladtam és miben fejlődtem. Honnan és milyen kezdőpontról indultam. Úgy érzem, elsajátítottam azt a kellő alapot a további munkámhoz, amely birtokában saját magam is képes vagyok egyre jobban felmérni a kihívásaimat, ezekre – nagyszerű módszerek által – megoldási terveket készíteni, s mindezek végrehajtásához, meg tudom találni a saját életemben az ehhez szükséges energiákat és motivációt!
Mint felsővezető, aki több mint ezer embert irányítok, számos kihívással néztem szembe a munkám során. Ekkor jött a coaching. Zita folyton csak kérdezett és terelte jó irányba a gondolataimat és megoldásaimat. Biztatott a saját küzdelmeimben, s próbált rávilágítani az értékeimre és erőimre, s mindezekhez rengeteg naprakész ismeretet és módszert adott. Sőt példát is! Megtanultam kezelni a nehézségeket, egyre jobban kezembe tudom már venni, mind a negatív, mind a pozitív dolgok irányítását. S újra érzem egy régi dolognak a vonzását, ami arra inspirál, hogy a lehető legtökéletesebben folytassam már tovább feladataimat, amik közül a legfontosabb az értékteremtés, magam és beosztottjaim számára.”

Senior menedzser, DENSO

 

„Első találkozásunkkor már néhány perc után feltűnt Zita külső és belső kifinomultsága. Ezt a kezdeti benyomást kiegészítették, egyúttal mélyítették a közös munkánk során tapasztaltak, felkészültsége és magas fokú szakmai hozzáértése.
Mikor nemrégiben lelkesen mesélt a coachingról, éreztem, hogy igazán testhezálló számára ez a terület, ami egyszerre igényel professzionalizmust és könnyedséget, tudatosságot és nyitottságot.
Mára ezek a készségek és ez a tudás személyiségének részévé vált: támogató de véletlenül sem tolakodó, finom „vezetése” könnyedén átlendíthet egy kritikus szakmai- és élethelyzeten.”

Herman Dóra

 

„Zitát egy angol nyelvű üzleti tréning kapcsán ismertem meg. Elkötelezettsége, profizmusa, irigylésre méltó precizitása, rendszerezettsége miatt a program végeztével újra felkerestem. Majd újra… Mindez közel 6 éve történt és történik mind a mai napig. Véleményem szerint a szakmai felkészültség csak egy, az elvárt tényezők sorából. Ahhoz, hogy számomra valaki jó tréner, tanár, coach legyen, számos kimagasló emberi tulajdonsággal kell rendelkeznie. Zitát szerteágazó érdeklődési köre, kifinomult ízlése, tudásvágya, empatikus látásmódja nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy a programjai tényleg személyre szabottak, izgalmasak, napra kész információkra alapozottak és egyediek legyenek. Élmény vele együtt dolgozni.”

Baranyi Anikó, marketing kommunikációs tanácsadó

 

„Minden foglalkozás után amit Zitával töltök rájövök, hogy számomra az elme karbantartása ugyanolyan fontos, mint a testedzés. Nem a tanulásra gondolok, hanem egy szakember segítségére, aki a gondolkodást segíti a megfelelő irányba terelni. Nagyon inspirálóak a beszélgetéseink, a nézőpontom sokat változott az elmúlt időszakban, amely hozzásegített ahhoz hogy nyilvánvalóvá váljon számomra melyek a prioritások, és milyen kompetenciákkal rendelkezem. Köszönöm a lehetőséget!”

Molnár-Bus Katalin, HR Manager

 

„Tisztelem és csodálom a tudásodat és a stílusosságodat. Fantasztikusan adsz visszajelzést! WOW!”

Kalamár Beáta, Executive Coach, Pricewaterhouse Coopers
Alelnök, ICF – Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozat

 

„Kedves, szelíd finom minőség jelent meg veled kapcsolatban bennem. Ugyanakkor érezhető a tudás is belőled és a tudatosság is.”

Vass Andrea, Business coach

 

„Zita felkészültsége, egyénre szabott munkaterve, figyelme, amit coaching ügyfélként nekem szentelt, valamint magas színvonalú szakmai és angol nyelvtudása hozzásegített ahhoz, hogy felépítettük azt a személyes brandemet, amivel a külföldi (nyugat-európai) munkaerőpiacon versenyképes lettem.”

Tompa Irma

 

„Kétgyermekes édesanyaként hat otthon eltöltött év után komoly kihívás elé néztem: bekerülni a munkaerőpiacra pályakezdőként, tapasztalat nélkül.
A sors úgy hozta, hogy egyszerre két lehetőség is adódott. A döntést nem akartam elhamarkodni, ezért részt vettem Laci coaching foglakozásain.
A megfelelő coaching módszerek alkalmazása mellett Laci határozottan, kellő magabiztossággal, ugyanakkor könnyed hangvételű, tudatos, tervszerűen felépített coaching üléseket  tartott, melynek során egyre inkább körvonalazódott bennem, hogy melyik „utat” válasszam. Döntést hoztam, amit akkor, abban a szituációban a lehető legjobbnak tartottam. Tudom, hogy ennek a bizonyos döntésnek nagy szerepe volt abban, hogy ma a számomra legideálisabb munkahelyen dolgozhatok.”

P. E.  – Székesfehérvár

 

Több éves partneri kapcsolat fűz az M-Prospect Training céghez, küldetésük, innovatív megoldásaik, kiválóságra való törekvésük tökéletes összhangban áll az M&G Vision Coaching értékeivel. Együttműködésünk számos egyéni és csoportos sikerhez járult hozzá, többek között az alábbi cégeknél:

Denso Hungary, Emerson Process Management, Harman Becker, Hammerstein, Magyar Turizmus Zrt, K&H Bank, LEAR Corporation, METRO, NOKIA, OMV, Schiffer Consulting, S&T Consulting Hungary stb.