Mission Statement: Guidance for Solution

We believe that business coaching insures the most effective guidance and support to solving those questions and challenges that the client faces. M&G Vision Coaching provides such personalized support to the players of the business world that builds on the inner resources of the client and generates a positive change to reach a specific goal.

Our company is committed to such coaching processes in English and Hungarian that aim both at personal and group improvement as well as sustainable success.

M&G Vision Coaching envisions such a world that treasures creative, flexible and dedicated partners who dare to dream big, are focused on their path and make steady steps to reach their goals.

We are convinced that, by enhancing individual performance, business coaching contributes to the realization of corporate goals and high-level operation of the company.

Mezei László ACC                                                            Gaál Zita
Certified Business Coach, Trainer                                           Qualified Business Coach, Trainer

acclogo

 

Our values

 • Focus on change based on client needs and goals
 • The associates of M&G Vision Coaching are all qualified coaches
 • More than 10 year experience in multinational environment and higher
  education
 • More than 1000 hours of training, coaching and education spent with middle
  and senior managers as well as executives
 • MA diplomas in English and BA diplomas in economics, international studies
  and work experience
 • Coaching processes in English and Hungarian, development of business and
  leadership skills and competences
 • Up-to-date, innovative knowledge, being acquainted with the latest trends and
  researches
 • Practical application
 • Creating an empathic and attentive environment
 • Flexible, open, trustful approach
 • Committed to continuous learning and improvement

The first coaching session is without any commitment.

 

About us

Pinczés Balázs, HR Manager, Közép-Kelet-Európai Régió, Emerson Process Management, Magyarország Kft.

„Zitát és Lászlót több mint egy évtizede ismerem. Nyitottság, szakmai alázat, következetesség, megértés és a segíteni akarás szándéka érződik minden tettükben, megnyilatkozásukban. Idegennyelvi és vezetői coachingra, asszertivitás, időgazdálkodás és motiválás fejlesztésére kifejezetten ajánlom mindkettőjüket.

László egy született coach, aki türelmes és megértő, kiemelkedő empátiával valamint hatalmas realista optimizmussal bír. Zita precíz, alapos és szisztematikus, átlagon felüli rendszerszemlélet, lelkiismeretesség és céltudatosság jellemzi, kiváló fejlesztő szakember. Nagy szeretettel ajánlom szolgáltatásaikat leendő ügyfeleiknek, akik a legjobbat szeretnék kihozni magukból “üzleti edző” támogató segítségével.”

Molnár-Bus Katalin, HR Manager

„Minden foglalkozás után amit Zitával töltök rájövök, hogy számomra az elme karbantartása ugyanolyan fontos, mint a testedzés. Nem a tanulásra gondolok, hanem egy szakember segítségére, aki a gondolkodást segíti a megfelelő irányba terelni. Nagyon inspirálóak a beszélgetéseink, a nézőpontom sokat változott az elmúlt időszakban, amely hozzásegített ahhoz hogy nyilvánvalóvá váljon számomra melyek a prioritások, és milyen kompetenciákkal rendelkezem. Köszönöm a lehetőséget!”

Kalamár Beáta, Executive Coach, Pricewaterhouse Coopers Alelnök, ICF Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozat

„Zita, Tisztelem és csodálom a tudásodat és a stílusosságodat. Fantasztikusan adsz visszajelzést! WOW!”

Kurucz Balázs, Coach Akadémia igazgató

„Laci a Coach Akadémiánkon volt hallgató. Egy jól alkalmazkodó, könnyen bizalmat építő, ügyfeléhez tisztelettel közeledő coachot ismertem meg személyében. Ülésein ügyel arra, hogy coaching partnerénél valódi, saját belátáson alapuló viselkedésváltozás történjen.”

Barbara Hayek, Senior Group Brand Manager, British American Tobacco

„A coaching kizárólag az én fejlődésemet szolgálta függetlenül az általam választott témától. A László által nyújtott támogatás lehetőséget nyújt számomra, hogy jobban és gyorsabban tudjak a személyes és szakmai céljaim irányába haladni, rövidtávon, amelynek hatása heti és még napi szinten is megmutatkozik, és középtávon, amely a személyes prioritásaim még jobb megtervezését eredményezi.

A coach olyan mélyreható olykor meglepő kérdéseket tesz fel, amelyek elgondolkodtatnak saját magammal, környezetemmel, kapcsolataimmal és alternatíváimmal kapcsolatban, amelyeket semleges és objektív módon mérlegelek, és prioritásokat állítok föl a célra fókuszálva.”

Leave a Comment